Limenas præsenterer ny komponist duo

Det er med enorm glæde og stolthed i stemmen, at vi nu kan præsentere jer for vores nye komponist duo i Limenas!
Det har været en spændende, udviklende og sommerfugle-i-maven-agtig-proces, at finde vores nye duo – så vi er SUPER begejstrede over, at det lykkedes os at få dem vi allerhelst ville have, til at bære arven videre.
Vores nye duo består af Linus Sandorff og Benjamin Graham!
Linus og Benjamin er begge tidligere skuespillere i Limenas, og udover at være nogle fantastiske ildsjæle og vidunderlige unge mennesker, så er de også super talentfulde musikere. Deres ambitionsniveau er kanon højt, og de har i dén graf fingeren på pulsen.
Linus og Benjamin har fyrværkeri i fingerspidserne, og ideer til langt op over ørerne, og vi det bliver en fornøjelse for os, at finde på en masse nye spændende univers sammen med dem. Vi tror på, at Linus og Benjamin vil føre Limenas et helt nyt sted hen – og det føler vi os meget inspirerede af og privilegerede for!
Udover at skulle komponere musikken, vil drengene også snuppe 2 af de 4 pladser i bandet, på henholdsvis trommer og bas.

Læs her hvad drengene selv siger om deres nye titel

”De sidste mange år har vi sunget, danset og spillet den groveste luftguitar til de fedeste numre utallige forestillingsaftner i streg. Nu er vi mere end klar til at overtage stafetten efter Mikkel, Emil og Limenas Allstars.
Tilsammen har vi været i Limenas i 15 år, og historien er simpelthen så smuk som man kan forestille sig; vores venskab startede her, da vi mødtes som lallende Limenas-unger. Efter sammen at have spillet og skrevet musik i mange sammenhænge er vi fuldkommen parate til at komponere, og – i samarbejde med de 130 børn og unge i Limenas – spille røven ud af bukserne i de næste mange år!”

Etiket:

Farvel og tak til Limenas huskomponister

Efter 11 år, har Emil Balle & Mikkel Mikkelsen valgt at videregive Limenas-stafetten, og takke af som komponister og band. Det har på ingen måde være nogen nem beslutning – men drengene har efter lang tids overvejelser, måtte erkende, at tiden desværre ikke længere er til Limenas.

Emil og Mikkel har i alle de år vi har kendt dem, været en kæmpe del af Limenas’ bankende musikhjerte. Først som fantastisk band, og de seneste 7 år, som de bedste og dygtigste komponister man overhovedet kan ønske sig.

Emil og Mikkel har alle dage været en kæmpe gave for Limenas. De er ekstremt dygtige til deres håndværk, og derudover er de nogle vidunderlige drenge med hjertet placeret på rette sted.

Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over at skulle undvære de skønne gutter – særligt fordi vi, og alle ungerne, kommer til at savne deres fede personligheder, og fantastiske musikunivers – men vi respekterer fuldt ud deres beslutning, og glæder os til at de skal nyde Limenas fra publikumsrækkerne som superfans.

Nu går Limenas en ny musiktid i møde, men Balle/Mikkelsen forsvinder dog ikke helt – vi har nemlig fået lov til at beholde vores elskede ‘Limenas-sang’, som var det allerførste stykke musik der blev skrevet under dem.

Kære Emil og Mikkel,
Tak for alt – Limenas Består!

Etiket:

Limenas sæsonplan for 2018-19

Etiket:

Generalforsamling og fremvisning af “For – Uden Kærligheden”

Søndag den 4. februar kl. 14.00 vil vi gerne invitere alle Limenasbørn/unge til at se årets forestilling i vores lokaler på Mantzius.

Klokken 14.00 er der samme dag generalforsamling for skuespillerforældre og skuespillere som er fyldt 16. Generalforsamling afholdes i et af de andre lokaler
Dagsorden for generalforsamlingen er:

1) Valg af dirigent og referent
2) Formandens beretning for 2017
3) Regnskab for 2017
4) Indkomne forslag
5) Limenas Årshjul
6) Valg af bestyrelsesmedlemmer
7) Valg af revisor
8) Interesse for andet end bestyrelsesarbejde
9) Eventuelt

Indkomne forslag sendes til bestyrelsen senest søndag d. 28. januar 2018.

Generalforsamlingen plejer at tage en times tid, og vi serverer lidt sødt og frugt, samt lidt forskelligt vand og kaffe/te.

Vi glæder og til at se en masse engagerede Limenas venner.

Limenas forældrebestyrelse

Etiket: ,

Tak for en fantastisk sæson

Så har vi endnu engang afsluttet et fantastisk Limenas år og spillet for sidste gang i år. Traditionen tro, har vi festet og holdt Store Tudedag….

Bagved de fantastiske forestillinger og den festlige afslutning står et kæmpe netværk af aktive forældre, som skal have en stor TAK, for aktiv medvirken og godt humør. Rigtig mange forældre har klippet og syet kostumer, lavet mad til fællesspiserne og festen, hængt plakater op, bygget scene, sminket skuespillere, passet bar, strøget og vasket kostumer og gjort rent i hele Mantziusgården….

Uden denne enorme indsats havde det ikke været muligt at præsentere en så flot forestilling som “For – Unden Kærligheden”.

Vi takker tusind gange.

Mange varme hilsner

Limenas bestyrelse

Etiket: ,

Nye sminketider

Sminketider fra tirsdag 28-11 til fredag 1-12:
– 16.00: Håndlæsere
– 16.25: Matchmakers
– 16.50: 1 års
– 17.10: Slænget
– 17.30: Etikette
– 18.00: Gennemgående roller

Etiket: ,

Artikel om Limenas i Rudersdal Avis

Læs artikel om Limenas skrevet af skuespiller far Søren Jensen i Rudersdal Avis 20-11-17.

Rigtig god fornøjelse.

Etiket:

Sminketider

Etiket: ,

Artikel i Frederiksborg Amtsavis

Lørdag  11. november 2017 var der en stor artikel om Limenas i Frederiksborg Amtsavis.

God læselyst….

Etiket: ,

Artikel i Rudersdal Avis

Læs artikel i Rudersdal Avis, skrevet af Søren Jensen – far til Anna.

God læselyst…..

Etiket:
Top